NOU

NOU! Acum si in "ROMANIA"
Prin unicul nostru reprezentant:
SC Casa Noua SRL,
Medgidia, jud Constanta
la 0740.901.344,
email: office@hamidiye.ro
Cautam distribuitori in toata tara!

duminică, 10 iulie 2011

Izvorul SULTANILOR

Izvorul sultanilor
Extrem de pura,  si cu un gust diferit si distinct, apa Hamidiye provine din subsolul  stravechii paduri Belgrade din Turcia, o zona cu vegetatie luxurianta.
De la sursa
In timpul Imperiului Otoman, padurea Belgrade acoperea aproximativ 13 000 de hectare. Desi a scazut la 5442 de hectare, inca uimeste vizitatorii acestei paduri cu arbori seculari inalti. In timpul lui Süleyman Magnificul,  padurea Belgrade avea un rol strategic, fiind principala sursa de apa a orasului, iar vizitatorii de azi  pot observa aceasta functie inainte de a ajunge la padure, intrucat trec pe langa apeducturi istorice care furnizau in trecut apa  in diferite parti ale orasului.
Apa din numeroasele izvoare si rauri din padure era canalizata spre oras, si pe masura ce necesarul de apa a crescut de-a lungul secolelor au fost construite baraje pentru colectarea apei. Astazi sunt 7 asemenea baraje si desi sunt inca folosite, ele nu mai joaca un rol crucial  in furnizarea apei in Istanbul datorita cresterii rapide a populatiei. Din  secolul XVI are un statut de zona protejata , statut mentinut si in secolul XX, o intamplare fericita  rara in istoria Turciei.


De la sursa in sticla
Apa Hamidiye nu este extrasa prin foraje, ea iese la suprafata de la o adancime de 200 metri in mod natural, iar in drumul ei catre suprafata se imbogateste cu minerale din sol.



Acum si in Romania prin unicul nostru reprezentant: SC Casa Noua SRL, Medgidia, jud Constanta la 0740.901.344, email: office@casanouapvc.ro
Cuvinte cheie:
"apa plata", "apa","plata", "hamidiye", "su", "water","spring","spring water", "izvor", "apa plata de izvor", "de izvor", "apa de baut", "de baut", "apa minerala", "casa noua", "medgidia","dobrogea", "constanta", "romania", "import", "import apa", "icme suyu", "apa premiata", "premii","hamidiye", "hamidiyero","hamidiye.ro", "hamidiye.com.tr","ro", "istanbul"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu